2014

..... opnieuw een mooi programmaWat smaakte het goed, vorig jaar een echte megchelse maaltijd. Na een bezoek aan de limousin koeien, een wandeling door de tuin van het Megchels goed en een voortreffelijke maaltijd bij de Kievit. Dat gaan we dit jaar, met enige variatie in het programma, opnieuw voor u organiseren. Heerlijk en eerlijk, u gaat van dichtbij zien hoe de koeien leven op de boerderij van Keuper. Bovendien is er nog een mooie hoogstam fruitboomgaard. In de tuin van het Megchels goed proeft u een achterhoek wijn in de wijngaard.is er een rondgang door de natuurlijke tuin. De hapjes staan klaar, puur nederlandse natuur. Bij aankomst in de Kievit is de (H)eerlijke maaltijd voor u bereidt. Aanschuiven en genieten! Een puur Megchelse dag.
Het programma; voor nadere informatie kunt u doorklikken naar de betreffende specialist.


Zondag 31 augustus 2014 .... vooraf aanmelden
14.00 uur: Koffie/ thee met een Megchelse koek in cafe de Kievit.

14.45 uur: Fietstocht (zelf fiets meenemen) voor een bezoek aan de boerderij Keuper. Toelichting op het leven op de boerderij waar de koeien maximaal van de buitenlucht genieten.


16.00 uur  Aankomst op het Megchels goed. Proeverij van Achterhoek wijn en kruidige hapjes uit de tuin. In de tuin zijn tijdelijk beelden geplaatst van kunstenaars uit de Oude IJsselstreek.
17.30 uur  
Aankomst bij café de Kievit waar de  (H)eerlijke megchelse
maaltijd voor u klaar staat:
- diverse voorgerechten
- hoofdgerechten van vergeten rundvleessoorten 

- bijgerechten uit de groentetuin van Hein.
20.00 uur De wijnclub van Megchelen verzorgd een mooie selectie aan wijnen en verteld u meer.Inschrijven vooraf tot 25 augustus bij Wim Ratering 06 - 12 37 74 01 of per mail conradine.dereus@gmail.com
Betaling bij aanvang op 31 augustus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten