maandag 4 mei 2015

programma 2015 - 12 juli

SCHRIJF NU IN! ER IS RUIMTE VOOR 50 DEELNEMERS.....

12 JULI 2015 (H)eerlijk Megchelen laat je kennismaken met Megchelse ondernemers! 

Dat we lekker gaan eten van Megchelse bodem begint al een beetje de gewoonte te worden. In de aanloop naar de (H)eerlijke maaltijd gaat u kennismaken met meer Megchelse bedrijvigheid. 
Programma: 
15.00 uur Ontvangst met koffie en Megchels koek op de plantenkwekerij Venhorstplant. Een kwekerij met een uitgebreid sortiment, een begrip in een straal van 50 km in zowel Nederland als Duitsland. 
16.00 uur na een korte wandeling wordt u ontvangen in de mooi aangelegde theetuin van Vita Verde. Met hun hoveniers achtergrond hebben de eigenaren Eric en Dini de tuin tot een waar paradijs gemaakt. Een proeverij van eerlijk fruit, jam, sap en taartjes valt u ten deel.  
17.00 uur Een wandeling over paden en door de landerijen ligt in de planning. Daarvoor moet nog toestemming worden verkregen. 
17.30 uur Ontvangst op het Megchels goed. De natuurtuin waar u naast een aangename omgeving wordt getriggerd met eetbare (on)kruiden. Een proeverij van de hapjes wordt gecombineerd met de presentatie van de eerste wijn van Megchelse grond - een witte wijn. 
18.30 uur De maaltijd wordt geserveerd. In een driegang diner gaat u genieten van (H)eerlijke megchelse producten. Met liefde bereidt door Wim Ratering en collega's van de Kievit.  Voor deze keer neemt hij zijn kookuitrusting mee naar de tuin. Life cooking. 


De prijs van € 49,50 voor (H)eerlijk Megchelen is all in (zowel eten als alle drank)

Opgave vooraf bij Wim Ratering 06 - 12377401 of Conradine de Reus 06-23807794. zie ook de contactpagina of facebook1 opmerking:

  1. Wat mooi dat (H)eerlijk Megchelen weer plaats gaat vinden dit jaar. Het wordt vast weer een hele mooie dag.
    Veel succes met alle voorbereidingen.

    Claudia Groenewegen

    BeantwoordenVerwijderen